Om Clinicals

Clinicals Sweden AB grundades 2020 av Sasan och Sara Navaee med visionen av att vara en nära, personlig och trygg samarbetspartner till utövare inom skönhetsvården i Norden. Vår målgrupp är utbildad vårdpersonal, (Läkare, tandläkare och sjuksköterskor). Vår mission är att leverera kvalitativa produkter, utbildningar och klinikutrusning till våra kunder. Vi har ett nära samarbete med våra leverantörer och kunder.

Vi ser fram emot att tillsammans utvecklas i denna resa.

IMG_6246.JPG

Sara Navaee är grundare och VD för Clinicals Sweden AB. Arbetar som produktspecialist samt koordinator för utbildningar. Sara har 6 års erfarenhet inom estetik och 15 års erfarenhet inom kundvård och försäljning.

 

Telefon: 070-4446434

Epost: sara@clinicals.se

Sasan Navaee är grundare och styrelseordförande på Clinicals Sweden AB. Sasan har innan detta, 6 års erfarenhet som Teamledare på ApoEx avdelning för privatvård och affärsutveckling. 

Telefon: 070-8109809

Epost: sasan@clinicals.se

Nina Rawshani

Nina Rawshani är specialistläkare inom akutsjukvård. Har 3.5 års erfarenhet inom kirurgi och är nu ST i anestesi. Hon forskar även parallellt inom kardiologi. På mycket kort tid har hon grundat RAWSH som vunnit stor mark inom estetiska utbildningar.

Natural Beauty