Om Oss

Om Oss

Clinicals Sweden AB grundades 2020 av Sasan och Sara Navaee med visionen att vara en nära, personlig och trygg samarbetspartner, inom skönhetsvård i Norden. Vår målgrupp är legitimerade tandläkare, läkare och sjuksköterskor.
Vår mission är att leverera kvalitativa produkter & tjänster, med löftet att ge en hög service nivå & positiv kundupplevelse.
Vi arbetar för ett nära, personligt och tryggt partnerskap, både med våra leverantörer och kunder. Att vara tydliga och lyhörda, är viktiga parametrar för oss.
Vi strävar ständigt efter utveckling och ser oss gärna göra det, tillsammans med Er!

 

 

  

Sara Navaee är grundare och VD för Clinicals Sweden AB. Hon arbetar som Produkt-Specialist och hjälper gärna till med frågor. Sara har 6 års erfarenhet inom estetik och 17 års erfarenhet inom försäljning och kundvård. 

  

Sasan Navaee är grundare och Produkt-Specialist på Clinicals Sweden AB. Sasan har innan detta, 6 års erfarenhet som Teamledare & Key Account Manager på ApoEx AB, avdelning Privatvård. 

 

  

Nina Rawshani är specialistläkare inom akutsjukvård. Har 3.5 års erfarenhet inom kirurgi och är nu ST i anestesi. Hon forskar även parallellt inom kardiologi. På mycket kort tid har hon grundat RAWSH som vunnit stor mark inom estetiska utbildningar.